Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Той е от добрите.
    а тебе ли те виждам в мл 3 с сребриста 166 сега е без ляти джанти и тасове с черни желязни е вчера мина покрай новият Лидъл карах зад тебе с зелен мерцедес нова е -класа.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      а тебе ли те виждам в мл 3 с сребриста 166 сега е без ляти джанти и тасове с черни желязни е вчера мина покрай новият Лидъл карах зад тебе с зелен мерцедес нова е -класа.
      Мне, моята е тъмносиня.

Тая сивата с врачански номер ли е?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• а де?мисля че с 41 почваше,що съм мислил че караш сива 166?

Comment

• С Nastybg покарахе малко по Константин Величков тази вечер! Заприлича ми на форумно това ГТ и чак след това зацепих.
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Вчера Dimicha засечен покрай "Октана".Пешеходка бях и докато изръкомахам замина.Пих си кафето сам
            Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

• Колега с много лачена 145-ца ме попита къде е ул "Кърниградска" Не можах да му отговоря за съжаление, но 45-цата много ми хареса!
              '05 166 V6
              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                С Nastybg покарахе малко по Константин Величков тази вечер! Заприлича ми на форумно това ГТ и чак след това зацепих.
                Не съм те видял, но както ми каза един колега, като видиш ГТ дето се движи с 4 патерици значи съм АЗ
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Бях със сива 156 1.8. От стамболииски зави след мен по К. Величков и карахме чак до Кауфланд, където ти зави на дясно, а аз продължих на право. Мисля, че беше с черни 15" на 8 кръга и с някакъв надпис на задното стъкло, който не можах да прочета, но беше в цветовете на италианския флаг.
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                    Бях със сива 156 1.8. От стамболииски зави след мен по К. Величков и карахме чак до Кауфланд, където ти зави на дясно, а аз продължих на право. Мисля, че беше с черни 15" на 8 кръга и с някакъв надпис на задното стъкло, който не можах да прочета, но беше в цветовете на италианския флаг.
                    Най-вероятно си видял надписа Spaghetti race machine
                    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Сутринта към осем и нещо на булевард България,чакаше за ляв завой по Гоце Делчев колега с 156-ца с висок спойлер и ксенон,преминавайки свирнах няколко пъти.
                      Останах ми очите в спойлера.
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Сребриста 146ца ВТ регистрация прещипана от катаджиите на магистралата преди Шереметя снощи.Май жена я караше.
                        Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

• вчера нощта за към Студенски град видях една червена алфа 159 PA 0276 и се чудих от къде я знам и се сетих че преди 2 години точно на същтата улица това момче го удари от зад една жена с едно ауди тогава слязох да видя иска ли помощ за нещо.

Comment

• През нощта, черна 156ца, СТ, силно чадяща, между Калотина и Драгоман.....изпреварваше изключително малоумно....
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                              През нощта, черна 156ца, СТ, силно чадяща, между Калотина и Драгоман.....изпреварваше изключително малоумно....
                              Бил съм аз...но момента от границата до Хасково съм го проспал...карал е моя приятел...

Една сива 156-ца В 43** на бензиностанция в Унгария и една жълта 145 СА **** пак на бензиностанция ама около Ниш

Comment

• 145-ца Варненска В0098-- вчера ни изпревари между Гурково и Казанлък, днес следобяд беше на паркинга на мола в Ст. Загора.
                                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Working...
                                X